METCC

METCC
waanderweg 160
7812 hz emmen

  info@metcc.nl

  06 55305422 (Martin)
  06 46104520 (Kitty)

METCC » Expertise » Professionele presentaties in Powerpoint of Prezi

Professionele presentaties in Powerpoint of Prezi

Geeft u vaak presentaties? En bent u tevreden over de Powerpoint of Prezi die u daarbij gebruikt?  De afgelopen jaren hebben we voor veel klanten bedrijfspresentaties gemaakt. Daarbij gaat het volgens ons niet om de toeters en bellen die het softwarepakket te bieden heeft, maar om de inhoud. Dus niet alleen maar fancy effecten, fade-ins en fade-outs, maar een duidelijke structuur, korte teksten, consequent uitgevoerde vormgeving en verzorgde fotografie. Alleen met een professionele presentatie maakt u een professionele indruk.

Gebruik humor, want lachen mag!
Vaak zijn presentaties oersaai en valt de helft van het publiek in slaap. Humor is de beste manier om uw toehoorders wakker te houden. Tenminste dat vinden wij. Als u lef heeft, helpen we u graag met het maken van een professionele presentatie met een flinke dosis humor.

Veel mensen die gaan presenteren, worden ineens formeel en afstandelijk en nemen zichtzelf veel te serieus. Daardoor wordt het vaak een krampachtig verhaal. Ons advies: niet doen! Maak er een leuk en luchtig verhaal van. Entertain uw publiek. 

Als u uw luchtige verhaal met flair en humor kunt brengen, is de kans groot dat het publiek u niet vergeet. En daar gaat het om bij een presentatie. Wij helpen u daar graag bij!