METCC

METCC
waanderweg 160
7812 hz emmen

  info@metcc.nl

  06 55305422 (Martin)
  06 46104520 (Kitty)

METCC » MET » kitty van der klugt

kitty van der klugt

Vormgeving plus!
Enthousiast, meedenkend en een tikje eigenwijs. Maar wel degelijk met beide voeten op de grond. Altijd op zoek naar de rode draad in uw communicatie. Wie bent u, wat wil uw doelgroep en waarmee kunt u zich onderscheiden? Opvallende vormgeving die bij u past en altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo nu en dan maak ik een knaller van een slogan, maak ik me druk over de bewegwijzing bij de entree, of fotografeer bij toeval dat ene treffende beeld. Vormgeving + noem ik dat.

Heel gelukkig met Alain, dochter Ruby, zoon Mees en enthousiaste Drentse patrijshond Nora. Hou van het bos in herfstkleuren of wintersfeer. Geniet van het ‘grote niks’ (landschap zonder enige inmenging van de mens). Ambieer heimelijk een carriere als chefkok. Mijn man is overtuigd, mijn kinderen meestal. En mijn hele leven al is de badkamer mijn concertzaal, maar sinds een aantal jaren deel ik mijn zang ook met anderen! :)

Zo nu weet u alles over mij, ik ben ook heel nieuwsgierig naar u! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak: 06 46104520 of kitty@metcc.nl